Asiakkaat tilasivat Amazonista Playstation 5 -konsolin – posti toikin kissanruokaa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sonyn Playstation 5 -pelikonsolin kysyntä on ollut niin kovaa, etteivät edes kaikki ennakkotilaajat saaneet omaansa julkaisupäiväksi. Osaa laitteen ennakkoon tilanneita on puolestaan odottanut tyrmäävä yllätys.

Sosiaalisessa mediassa jaetuissa viesteissä osa Playstation 5 -konsolin Amazon-verkkokaupasta tilanneista on kertonut saaneensa kotiin tuoduissa paketeissa jotain aivan muuta. Pakkauksista on paljastaunut muun muassa kissanruokaa, air fryer -kypsentimiä, kahvinkeittimiä ja pakkausteippiä. Osa tilauksiaan seuranneista ei koskaan saanut konsoleitaan ja epäilivät niiden tulleen varastetuiksi.

Amazonin mukaan ainakin osa someviesteistä on todellisia. Yhtiö on Sky News -uutissivuston mukaan pahoitellut asiaa sitä koskevilta ja neuvonut heitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Amazon lupaa tutkia mihin tilatut Playstation-konsolit ovat oikein päätyneet.