Jack Blackin WAP-tanssi riemastuttaa – puki päälleen punaiset speedot

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi vuoden 2020 suurista ilmiöistä on ollut Cardi B:n ja Megan Thee Stallionin rohkea WAP-hitti ja sen kohua herättänyt musiikkivideo. Nyt sosiaalisessa mediassa kappaleen suosion myötä levinneeseen WAP-haasteeseen on osallistunut jokseenkin yllättävä taho.

Koomikko Jack Black jakoi TikTokissa videon, jossa hän tanssii WAP-kappaleen tahtiin asiaankuuluvan paljastavissa merkeissä. Tähti nähdään twerkkaamassa ja tanssimassa punaisissa speedoissa avustajan suihkuttaessa letkulla vettä hänen päälleen. Video keräsi kymmeniä miljoonia katselukertoja pelkästään TikTokissa.

51-vuotias Jack Black on tullut tutuksi elokuvista, kuten The School of Rock, Tropic Thunder, Kung Fu Panda ja Jumanji: Welcome to the Jungle. Tähti tunnetaan myös muusikkona, sillä hän on Tenacious D -huumoriyhtyeen toinen puolisko.

 

@jackblack

Challenge accepted

♬ WAP(feat. Megan Thee Stallion) – Cardi B