Susanna Penttilä povekkaana Black Fridayn kunniaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaateliikettä Helsingissä pyörittävä julkkiskaunotar Susanna Penttilä on viime aikoina hyödyntänyt syksyn upeaa väriloistoa Instagram-kuvissaan. Hänen upeat kuvansa ovat herättäneet kovasti huomiota sosiaalisessa mediassa, ja viime aikoina hänen julkaisunsa ovat jatkaneet hyväksi havaittua linjaa. Myös mustana perjantaina.

Susanna Penttilä julkaisi nimittäin vaatekauppansa Black Fridayn tarjoukset sosiaalisessa mediassa povekkaan valokuvan kanssa, joten tarjouksen leviäminen oli taattua. Eikä se ollut kuvan perusteella mikään ihme.

Susanna Pentillällä on tällä hetkellä yksi liike Helsingin seudulla, tutulla paikallaan Korkeavuorenkadulla. Hän on perustanut ensimmäisen yrityksensä 19-vuotiaana ja luonut vaateliikkeestään tunnetun menestystarinan. Hänellä on 32.200 seuraajaa Instagramissa.