90 päivää morsiamena -tähti löysi uuden naisen – saavat pian ensimmäisen lapsen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu 90 Päivää morsiamena -sarjassa esiintynyt Jorge Nava on vapautui aiemmin tänä vuonna vankilasta. Mies joutui 2,5 vuodeksi vankilaan huumausainerikoksesta. Poliisit löysivät häneltä lähes 150 kiloa kannabista, ja mies oli toimittamassa lastia kauppaan.

Jorge Nava on nyt ottanut ilon irti uudesta elämästä ja hän on löytänyt rinnalleen uuden rakkauden. Nainen ei ole astunut julkisuuteen, joten hänestä ei tiedetä muutamaa Instagram-kuvaa enempää. Nyt pariskunta on julkaissut ultraäänikuvan Instagramissa, joten Jorgesta on tulossa isä.

Hän nousi kuuluisuuteen mentyään naimisiin Anfisa-nimisen naisen kanssa televisiokameroiden edessä. Anfisa jätti Jorgen miehen kärsittyään tuomiotaan vankilassa. Jorge päätti muuttaa koko elämänsä suunnan ja laihtui vankeusaikana yhteensä 60 kiloa uudenlaisen elämäntyylin avulla.