Kuohuviiniä ilman sokeria? Kyllä, nyt saatavilla Suomesta

Itsenäisyyspäivä on perinteisesti ollut hyvä hetki nostaa maljaa Suomelle ja siitä käynnistyvälle pikkujoulukaudelle. Kuohuviinien ystäville on nyt Alkon valikoimassa tarjolla myös odotettu sokeriton vaihtoehto, luomukuohuviini Bellissima Organic Zero Sugar Extra Brut.

Bellissima Organic Zero Sugar Extra Brut

Viinialalla on viime vuosien trendinä noussut sokerittomuus. Tämä erittäin kuiva uutuus vastaa kysyntään ekologisesti, sillä Proseccosta tutuista Glera-rypäleistä valmistettu Bellissima on on sertifioitu luomutuote. Ekologiset ja kestävän kehityksen periaatteita noudattavat pakkaukset ovat yleistyneet viime vuosina. Bellissimaa myydään ekologisessa FSC-sertifioidussa pakkauksessa, jonka ansiosta se sopii mainiosti myös lahjaksi ja tuliaiseksi.

Bellissiman tuoksussa on havaittavissa hentoa kukkaisuutta, raikasta omenaa ja ripaus greippiä. Maku on raikkaan hedelmäinen ja samettinen. Erittäin hyvin viilennettynä tarjoiltava Bellissima on parhaimmillaan salaattien, äyriäisten ja kalan seurana. Lue lisää tuotteesta Alkon verkkosivuilta.

Bellissima Organic Zero Sugar Extra Brut