F1-kuski Romain Grosjean selvisi rajusta onnettomuudesta – jakoi tilannepäivityksen sairaalasta

Autot Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sveitsiläis-ranskalainen Formula 1 -kuljettaja Romain Grosjean joutui sunnuntaina rajuun onnettomuuteen Bahrainin GP:ssä. Kuljettaja kolaroi ensimmäisellä kierroksella autonsa toisen kuljettajan kanssa. Sen seurauksena hänen ajoneuvonsa törmäsi tien reunavalliin ja syttyi palamaan.

Haas F1 Team -tallissa ajava Romain Grosjean onnistui pakenemaan palavasta autosta, ja hänet kiidätettiin nopeasti sairaalahoitoon. 34-vuotias kuljettaja kuitenkin selvisi hengenvaarallisesta onnettomuudesta lievin palovammoin. Kilpailu keskeytettiin TMZ-sivuston mukaan 45 minuutiksi.

Grosjean on sittemmin jakanut Instagramissa tilannepäivityksen sairaalasta. Kilpa-ajajan kädet ja sormet ovat siinä kokonaan sideharsojen peitossa, mutta kuljettaja vaikuttaa muuten hyvinvoivalta. Tähti kiitteli pelastustyöntekijöitä nopeasta toiminnasta ja fanejaan heiltä saamastaan tuesta.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Romain Grosjean (@grosjeanromain) jakama julkaisu