Haloo Helsinki! esiintyy Olympiastadionilla elokuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiyhtye Haloo Helsinki! julkaisi lokakuussa uuden singlen Lady Domina, jonka myötä yhtye palasi yli kahden vuoden mittaiselta julkaisutauolta. Kappale nousi suoraan Spotify-listan ykköseksi. Kappale on ensimmäinen single vuonna 2021 julkaistavalta yhtyeen seitsemänneltä albumilta. Yhtye esiintyy Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 14. elokuuta 2021.

Kuva: Jussi Eerola, Stara
Haloo Helsinki!, Tammerfest 2018, Kuva: Stara

– 15 vuotta sitten kun Haloo Helsinki! perustettiin, oli meillä kaikilla iso intohimo tehdä musaa ja päästä ylipäätänsä keikoille. Ja noista ajoista ei oikeastaan ole mikään sen suuremmin muuttunut henkisesti. Sama fiilis ja sisäinen ääni, mikä on ajanut meitä eteenpäin näiden vuosien aikana ihmisinä ja bändinä, takoo edelleen sydänalassa, yhtye kommentoi.

– Samalla tässä saa olla todella kiitollinen siitä, että jengi on ottanut Haloon omakseen ja kannustanut meitä tekemään uutta musaa vuodesta toiseen. Reilut pari vuotta se kuitenkin vaati tässä kohtaa meiltä itsellemme kypsytellä paluuta, niin musiikillisesti kuin muutenkin. Mutta nyt voi ilolla todeta, että me ollaan luotu nahkamme uudelleen, ja kaikki alkaa olla valmista ensi vuoteen 2021.

Haloo Stadion! -konsertti seuraa viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Keikka järjestetään täysimääräisenä tapahtumana elokuussa 2021, mikäli viranomaisten määrittelemät terveys- ja turvallisuussäädökset niin sallivat. Tapahtumaa ei järjestetä, jos viranomaisten ohjeistus sen estää. Tapahtuman siirtyessä käy ostettu konserttilippu automaattisesti uutena konserttipäivänä tai voit palauttaa sen. Asiakkaalle palautetaan lipun hinta, josta on vähennetty käsittely- ja tilausmaksut.