Pakarat pääosassa eikä yläosaa lainkaan – supermallin lomakuvat eivät jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee kovaa nousua muotimaailmassa ja hän onkin jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Viime aikoina kuvankaunis supermalli on osoittanut useilla somekuvillaan miksi juuri hän kuuluu mallimaailman kirkkaimpaan kärkikaartiin. Viime aikoina Izabel on poseerannut yläosattomissa ja muun muassa treenannut näyttävää vartaloaan hyppynarulla liikkuen.

Nyt hänet on ikuistettu upeisiin videoihin, joissa hänet nähdään nauttimassa lomastaan valkoisiin biksuihin pukeutuneena. Toisella videolla hän pulahtaa uima-altaan vilvoittavaan veteen ja toisella taas makoilee vatsallaan. Kummassakin tilanteessa hän on jättänyt yläosan pukematta saadakseen rajatonta rusketusta vartalolleen.

Brasilialaissyntyisen 35-vuotiaan Izabel Goulartin upea bikinivartalo on tulosta siitä, että tähti on myös tunnettu fitness-harrastuksestaan. Mallin töiden lisäksi nainen on uransa aikana myös näytellyt ja esiintynyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -televisiosarjoissa.