Dwayne ”The Rock” Johnson julkaisi oman jäätelömaun – sisältää tequilaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Entinen showpainija ja nykyinen toimintatähti Dwayne ”The Rock” Johnson on maailman eniten tienaava miesnäyttelijä. Hän on myös Instagramin eniten seuratuin amerikkalaismies 204 miljoonalla seuraajallaan. Nyt mies on laajentanut osaamistaan myös jäätelöiden puolelle.

Dwayne Johnson on ryhtynyt yhteistyöhön Salt & Straw -jäätelöyrityksen kanssa. Mies on kehittänyt jäätelömaun, joka kantaa nimeä Dwanta’s Teremana Spiked Egg Nog. Jäätelö on maustettu miehen omalla Teremana-tequilalla ja sen maussa on jäljitelty Yhdysvalloissa suositun joulujuoman, munatotin, makua.

Jäätelöä voi ostaa erikseen tai sen voi tilata osana suurempaa pakettia, jossa on mukana neljä muutakin jäätelömakua. Viime talvena Dwayne Johnson teki saman yrityksen kanssa yhteistyötä ja loihti kaksi omaa jäätelömakua, jotka kantoivat nimiä The Rock’n Around The Christmas Tree ja I Saw Mommy Kissing Dwanta Claus.