Hulvattomalla pilailutuotteella suuremmat huulet sekunneissa: ”Kukaan ei huomaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner loi muutama vuosi sitten kauneusihanteen, jossa miljoonat nuoret naiset alkoivat haaveilemaan suuremmista huulista. Huulitäytteiden pistäminen huuliin yleistyi nopeasti, minkä lisäksi moni alkoi piirtämään huultenrajauskynien avulla huulensa suuremmiksi.

Nyt videolla nähdään hulvaton esimerkki siitä miten omat huulet onnistuu saamaan todella suuriksi ja pulleiksi vain muutaman sekunnin aikana. Mireya Rios -niminen nainen on löytänyt ilmeisesti pilailupuodista hauskan tuotteen, jonka avulla huulet kasvavat huomattavan suuriksi.

Huulet ovat ilmeisesti jonkinlaista punaista silikonia, jotka irtoavat taustapaperistaan ja siirtyvät omien huulten päälle kun niitä kastellaan. Lisähuulet omien huulten päälle liimattuina herättävät huomiota, mutta tuotteen avulla illuusio jättimäisistä huulista voisi mennä esimerkiksi valokuvissa läpi.