Kourtney Kardashian riisui paitansa – povi oli pullahtaa esiin iltapuvusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kourtney Kardashian jakoi Instagramissa kiitospäivän tienoilla sarjan kuvia, joissa hän poseerasi näyttävissä bikineissä uima-altaan reunalla. Nyt nainen on jatkanut näyttävällä linjalla ja poseerannut tuoreissa kuvissaan laventelin sävyisissä bikiniliiveissä ja nahkahousuissa.

Kardashianit-realitysarjasta tutuksi tullut 41-vuotias tähti poseeraa kuvissaan keskivartalo paljaana. Nainen nauttii auringosta ulkona terassillaan isolla sohvalla makoillen. ”Kuka murhasi Elena Alvesin?”, tähti pohtii kuvatekstissään paljastaen katsovansa parhaillaan HBO-kanavalta esitettävää The Undoing -sarjaa. Toisessa kuvassaan hän kokeilee ylleen näyttävää iltapukua.

Kourtney Kardashianilla on viime aikoina ollut hiljaisempaa miesrintamalla. Nainen on viettänyt paljon aikaa perheensä, sisarustensa ja omien lastensa kanssa. Kourtney on myös kokeillut nyt siipiään yrittäjänä ja lanseerannut viime vuonna Poosh-nimisen lifestyle-brändin ja verkkosivun.