Lufthansa mahdollistaa penkkirivin varaamisen – jatkossa voi matkustaa makuuasennossa

Matkailu · Tim Isokivi

Saksalainen lentoyhtiö Lufthansa mahdollistaa makuulla nukkumisen lentokoneidensa economy-luokassa. Matkustajat voivat nimittäin jatkossa ostaa itselleen kokonaisen penkkirivin yhtiön lennoille.

Matkustajat voivat lisähinnasta ostaa itselleen 3-4 paikkaa alkuun Frankfurtista Sao Pauloon lentävistä koneista 18. marraskuuta alkaen. Lisäpenkkien varaamisesta peritään 220 euron lisämaksu. Lisäpenkit voi ostaa vasta lentoaseman lähtöselvityksestä tai porteilta, ja niiden saatavuus riippuu siitä kuinka paljon koneessa on matkustajia.

Lisäpenkkien ostajat saavat Independent-lehden mukaan matkaansa varten penkeille asetettavan patjan, tyynyn ja peiton. Etuihin kuuluu myös priority boarding -etuoikeus, jonka ansiosta he saavat nousta koneeseen jo business-luokan matkustajien kanssa.