Kerry Katona kärsi mystisistä kivuista – lääkäri löysi ikävän oireyhtymän ylävartalossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Terveelliset elämäntavat ja liikunnan ilon elämäänsä löytänyt Atomic Kitten -tyttöbändin entinen laulaja Kerry Katona täyttää pian 40 vuotta. Naista on piinannut viime aikoina mystiset kivut ja hermosäryt ylävartalossa. Hän hakeutui lääkärintarkastukseen.

Kerry Katonalla todettiin TOS eli rintakehän yläaukeaman oireyhtymä. Oireyhtymässä on tyypillistä yläraajojen kipeytyminen, puutuminen ja kylmettyminen. Kipu saattaa säteillä kaulasta ranteeseen asti sekä niska- ja hartiaseudulla.

Kerry Katona kertoi New!-lehdelle, että hänen kätensä puutuvat oireyhtymän vuoksi. Hän saa kipuhoitoja Oxfordissa The Pain Clinic -nimisessä hoitolaitoksessa. Lisäksi hän nauttii CBD-öljyä. Katona on huolissaan, kuinka kahdeksan vuotta nuorempi poikaystävä reagoi hänen oireisiinsa ja toivoo, ettei mies pidä häntä aivan ikäloppuna.