Tiktak-Petra synnytti ennen aikojaan: ”Kalenterin ekasta luukusta tulikin jotain elämää suurempaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tiktak-tyttöbändistä tunnetuksi tullut Petra Gargano ilmoitti kesällä, että hän odottaa miehensä Mauron kanssa toista lastaan. Vauvan oli määrä syntyä 2. tammikuuta, mutta nyt Gargano on nyt ilmoittanut herkän kuvan kera, että lapsi on jo syntynyt.

Petra Gargano julkaisi hänen Instagram-kanavallaan mustavalkoisen kuvan, jossa nähdään vastasyntynyt vauva Garganon rintakehän päällä nukkumassa. ”Mun kalenterin ekasta luukusta tulikin jotain elämää suurempaa”, Petra Gargano kommentoi kuvatekstissään.

Kuvaan alkoi nopeasti satelemaan riemukkaita onnentoivotuksia niin tähden ystäviltä kuin faneiltakin. Petralla on miehensä kanssa myös vuonna 2013 syntynyt poika, joka on nyt saanut itselleen pikkusisaren.