Sedu Koskinen siirtää kohubileet uudenvuodenaattoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen tunnetuin ravintoloitsija Seppo ”Sedu” Koskinen järjesti itsenäisyyspäivälle näyttäviä juhlia 30-vuotisen yrittäjäuransa kunniaksi. Hän sai juhlista runsaasti negatiivista palautetta jo etukäteen, koska mies viis välittää koronavirusrajoituksista.

Nyt Sedu Koskinen kertoo siirtäneensä juhlat uudenvuodenaattoon. Hän pitää edelleen koronavirusrajoituksia naurettavina. Miehen mielipiteen mukaan koronavirusrajoituksista on pitkällä aikajanalla enemmän haittaa kuin hyötyä. Ravintola-, kulttuuri- ja matkailuala on kärsinyt kohtuuttomasti taudin jaloissa. Tästä seurannee lamaan verrattavissa oleva tila, jossa talousvaikeudet, päihde- ja mielenterveysongelmat lisääntyvät. Ihmisten maksukyky heikkenee ja maan talous rapautuu.

– Siirrän Zedulin Come Back juhlat 31.12. En siirrä niitä siksi, että olisin taipunut painostuksen alla vaan siksi ettei ystäväni joutuisi kärsimään siitä että tulee mun juhliin. Toivon että ihmiset alkaisivat ajatella omilla aivoillaan, eivätkä nielisi sitä kaikkea tuubaa mitä maan päättäjät ja muut lääketeollisuuden käskyläiset käskevät. Palataan uutena vuotena. Kaikki lahjatilille maksaneet saavat rahansa takaisin, Koskinen kirjoittaa Facebookissa.

– Tämä on ihan älytöntä panikoimista. Ei tämä mikään Pohjois-Korea ole, hän jyrähti aiemmin.