Tiktak-Petra esitteli vatsaansa: ”Olenkohan vahingossa nielaissut keilapallon?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tiktak-tyttöbändistä tunnetuksi tullut Petra Gargano ilmoitti kesällä, että hän odottaa miehensä Mauron kanssa toista lastaan. Avioparilla on myös vuonna 2013 syntynyt poika, joka on nyt saamassa itselleen pikkusisaren.

Petra Gargano on voinut raskautensa aikana hyvin ja pystynyt jatkamaan kuntoiluharrastuksiaan. Gargano julkaisi Instagram-kanavallaan itsestään kuvan, jossa hän esitteli sivuprofiiliaan ja pyöristynyttä raskausvatsaansa. ”Olenkohan vahingossa nielaissut keilapallon?”, laulaja pohti kuvan yhteydessä.

Naisen laskettuun aikaan on enää noin kuukausi. Petra Gargano kertoi raskausuutisten yhteydessä kesällä, että lapsen on määrä syntyä 2. tammikuuta. Viimeiset viikot kuluvatkin leppoisasti joulua odotellessa, mikä näyttää olevan 35-vuotiaalle perheenäidille mieluisaa aikaa. Nainen onkin jo kertonut aloittaneensa valmistelut ripustamalla jouluvaloja.