Beverly Hillsin Täydelliset naiset karanteenissa – kuvausryhmässä koronatartuntoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun Beverly Hillsin Täydelliset naiset -sarjan kuvaukset on jouduttu laittamaan tauolle. Sarjasta on kuvattu parhaillaan 11. tuotantokauden jaksoja, mutta ilmi tulleiden koronavirustartuntojen vuoksi sarjan naistähdet on jouduttu laittamaan karanteeniin.

Sarjassa esiintyvä näyttelijä ja malli Garcelle Beauvais kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että hän oli viikko sitten tiistaina ollut sarjan kuvauksissa. Saman päivän iltana hän oli saanut tuotantotiimiltä viestin, jossa oli kerrottu, että muutama kuvausryhmän jäsen oli saanut koronatesteissä positiivisen tuloksen. Näin ollen naiset oli laitettu karanteeniin seuraamaan omaa oloaan.

Garcelle Beauvais mukaan kuvauksissa on aina noudatettu äärimmäistä varovaisuutta. Kaikki työryhmän jäsenet ja sarjan tähdet testataan joka viikko noin kolme kertaa, minkä lisäksi Beauvaisin pojat käyvät säännöllisesti koronatesteissä eikä hän päästä kotiinsa ketään, joka ei ole käynyt testissä. Kaikki sarjan teossa mukana olevat on laitettu kahden viikon karanteeniin, jonka jälkeen kuvaukset voivat jatkua ellei uusia tartuntoja tänä aikana ilmene.