Downin syndrooma ei estänyt työnhakua – UPS palkkasi innokkaan 21-vuotiaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jake Prattilla on downin syndrooma, mutta 21-vuotias nuori mies ei antanut sen estää häntä hakemasta töitä. Lopulta logistiikkayhtiö UPS palkkasi Prattin palvelukseensa lähetiksi, joka saa toimittaa paketteja asiakkaille.

Perhe ei voisi olla enempää ahkerasta ja innokkaasta Jake-pojastaan ylpeä. Jaken isosisko Amy Hyde kommentoi People-sivustolle, että erityisen upeaa Jaken työn saaminen oli siksi, että hän pystyi samalla näyttämään monille muillekin down-perheille sen olevan mahdollista.

Downin syndrooma voi aiheuttaa monenlaisia ennakkoluuloja ihmisissä. Totuus on kuitenkin se, että jokainen ihminen on erilainen. Jake Prattin tapauksessa nuori mies on todella kyvykäs ja tekee mielellään töitä. Aamuisin hän työskentelee kuudesta kymmeneen golf-kentällä, minkä jälkeen hän siirtyy kuljettamaan paketteja UPS:n palvelukseen noin kahdeksaksi tunniksi.