Jalkakäytävältä löytyi kuollut nainen Jyväskylän Pupuhuhdassa – kaksi miestä epäiltynä henkirikoksesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Jyväskylän Pupuhuhdan lähiössä on tapahtunut henkirikos. Poliisi kertoo 90-luvulla syntyneen naisen ruumiin löytyneen illalla 1. joulukuuta kello 18:40 kevyen liikenteen väylältä. Poliisi on pidättänyt kaksi miestä tekoon epäiltynä.

Viranomaiset kaipaavat lisää havaintoja asiasta. Poliisi epäilee henkirikoksen tapahtuneen asunnossa osoitteessa Pupuhuhdantie 14 A. Poliisi on kiinnostunut kyseisessä osoitteessa tiistain aikana tehdyistä havainnoista. Samoin havainnot Vemmelsääressä liikkuneesta henkilöautosta kiinnostavat.

– Tutkinta ja tapahtumien selvittäminen jatkuu miesten kuulusteluilla. Mahdolliset vangitsemisvaatimukset on esitettävä viimeistään lauantaina 5. joulukuuta. Poliisilla on tähän mennessä suoritetun tutkinnan perusteella käsitys tapahtumien kulusta. Koska esitutkinta on vasta alkuvaiheessa, poliisi ei tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää.

Näitkö alueella jotain tai tiedätkö jotain tapahtuneesta? Ilmoita havainnoistasi poliisille puhelimitse 050 456 0471 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.