Aubrey O’Day paparazzikuvissa – väittääkö kuvia photoshopatuiksi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day nousi tunnetuksi realityohjelmien kautta. Sittemmin hän seurusteli pitkään salasuhteessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan Donald Juniorin kanssa. Nainen joutui syksyllä skandaalin pyörteisiin paparazzin kuvattua hänet Palm Springsissä.

Nainen näytti kuvien perusteella aivan toisenlaiselta kuin mitä hän on Instagramin otoksissaan. Ihmiset epäilivät Aubreyn turvautuneen liikaa Photoshopiin. Nainen järkyttyi saamastaan arvostelusta ja väitti päinvastoin paparazzikuvia photoshopatuiksi. Nyt hänet on kuvattu uudelleen, eivätkä otokset muistuta tälläkään kertaa samaa naista kuin mitä hän esittää Instagramin kuvissa, Page Six huomauttaa.

Ihmiset eivät ole kummastuneita Aubrey O’Dayn ulkonäöstä vaan siitä, että hän muokkaa ilmeisesti kuviaan todella suurella volyymilla. Tämä jos mikä on vahingollista sosiaalisen median kulttuurille ja luo kehopositiivisuuteen turhaa stigmaa. Jos hän on aidosti tyytyväinen itseensä, ei kuvissa tarvitsisi esittää räikeästi sosiaalisessa mediassa jotain aivan muuta. Jäämme odottamaan hänen reaktiotaan tuoreisiin otoksiin. Katso kuvat tästä.