Marika Fingerroosin rintavako vie huomion – talven pimeyttä vastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan. Nyt Marika vetoaa naisellisten muotojen puolesta sosiaalisessa mediassa.

Nyt kohukaunotar poseeraa sosiaalisessa mediassa näyttävässä syntisen punaisessa yöasussa, joka ei ainakaan liikoja peittele hänen muhkeaa etumustaan. Otoksensa yhteydessä Fingerroos kertoo suhteestaan talven pimeyteen.

– En pidä tästä pimeästä ajanjaksosta, mutta jos jotain ihanaa on, niin kynttilät ja niiden luoma tunnelma. Asu on muuten huippukivasta ja kiva se on päälläkin, Marika kirjoittaa.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.