Mies tunkeutui naisen asuntoon parvekkeen ovesta – tilanne tallentui TikTok-videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hannah Viverette -niminen 25-vuotias nuori nainen oli kuvaamassa omassa olohuoneessaan TikTok-tanssivideota, kun hänen asuntoonsa tunkeuduttiin. Nainen pelästyi pahanpäiväisesti kun mieshenkilö avasi hänen parvekkeensa oven ulkopuolelta ja astui asuntoon sisään.

Viverette tunnisti miehen ulkonäön ja vaatteiden perusteella asukkaaksi, joka asui samassa kerrostalossa. Hän oli kiivennyt ulkopuolelta Viveretten asunnon parvekkeelle ja tunkeutui sisään parvekkeen ovesta. Viverette alkoi heti huutamaan naapureilta apua ja onnistui pääsemään ulos asuntonsa etuovesta. Lopulta mies oli lähtenyt asunnosta.

Mies tunnistettiin 36-vuotiaaksi Angel Moises Rodriguez-Gomeziksi. Mies sai syytteet muun muassa naisen seuraamisesta ja asuntoon murtautumisesta. Hänet vapautettiin poliisin hallusta takuita vastaan, minkä vuoksi Hannah Viverette ei ole enää halunnut yöpyä omassa asunnossaan tietäen, että mies oleskelee hänen lähellään.