Pharrell Williams paljasti ihonhoitorutiininsa – näin 47-vuotias tähti pitää kasvonsa nuorekkaina

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja tuottaja Pharrell Williams on yksi niistä miestähdistä, jotka eivät tunnu vanhenevan lainkaan. Miehen tyyli on vuodesta toiseen pysynyt samana ja 47-vuotiasta miestä voisikin luulla paljon ikäistään nuoremmaksi.

Nyt Vogue-lehden tuoreimmalla YouTube-videolla Pharrell Williams paljastaa mikä on hänen kasvojensa salaisuus. Mies kertoi kiinnostuneensa ihonhoidosta noin 20 vuotta sitten lähestyessään 30 vuoden ikää. Williamsin mukaan kasvoista huolehtiminen on hyvin tärkeää, koska kasvot ovat juuri se kohta vartalossa, joka kommunikoi ja viestii muiden ihmisten kanssa.

Aluksi Pharrell Williams puhdistaa ja kuorii kasvojensa ihon. Sen jälkeen Williams käyttää silmien ympärille seerumia ja koko kasvojen iholle kosteusvoidetta sekä aurinkorasvaa. Williams kertoo oppineensa kaikki ihonhoidon salat kauniilta naisilta, joita hän on elämässään tavannut. He ovat jakaneet salaisuutensa ja Williams on ottanut opikseen.