Pink esitti joululaulun tyttärensä kanssa – lapsen upea ääni mykisti katsojat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räväkkä laulaja Pink on tunnettu hänen voimakkaasta ja käheästä äänestään ja useista jättihiteistään. Nyt nainen esitti The Christmas Song -joululaulun hänen yhdeksänvuotiaan tyttärensä Willown avustuksella.

Videolla kuullaan miten Pink tulkitsee Ryan Seacrestin esittelemänä upean joululaulun tyttärensä kanssa. Kun Pink ojentaa mikrofonin Willown suun eteen ja lapsi alkaa laulamaan, luultavasti jokainen katsoja yllättyy. Äidin laulun lahja on selvästi periytynyt tytölle, joka hurmaa upealla äänellään kuulijat.

Pink ilmoitti huhtikuussa sairastaneensa hänen kolmevuotiaan Jameson-poikansa kanssa koronan. Pink ja Jameson sairastivat noin kolmen viikon ajan. Välillä hän jo ajatteli parantuneensa, mutta sitten jokin toinen oire astui kuvaan. Jameson-pojalla oli kuumetta aivan viimeisille päiville saakka. Nyt koko perhe näyttää kuitenkin voivan jälleen hyvin.