Aikuisviihdetähdellä estoton asuvalinta kotonaan – nauttii marmoritakan lämmöstä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Unkarilainen Aletta Ocean on oikealta nimeltään Dóra Varga. Hän nousi kuuluisuuteen Miss Unkari -kilpailusta, mutta siirtyi nopeasti voiton jälkeen aikuisviihteen pariin. Hänellä on nykyään 3,6 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Aletta Ocean osaa esitellä kurvejaan. Naisen koti on kuin luksustyyliin sisustettu miljoonalukaali, jossa on marmoritakka ja oma pukeutumishuone. Hän poseeraa nyt kotinsa edustalla näyttävässä asussa. Kotoisa tunnelma muuttuu kuumottavaksi avaran kaula-aukon ansiosta.

Kaunis ja edustava Aletta Ocean tienaa aikuisviihteellä huimia summia, mikä näkee myös hänen elämäntyylissään. Nainen tuottaa ja julkaisee esittämänsä materiaalin yksinoikeudella. Hän on 32-vuotias.