Dua Lipa kirjoitti kappaleensa uusiksi – jättihitit kertovat nyt korona-ajan deittailusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iso-Britanniasta maailman maineeseen ponnistanut poptähti Dua Lipa on viime kuukausien ajan viettänyt kesälomaa kotona poikaystävänsä Anwar Hadidin kanssa. Nyt Dua Lipa kutsuttiin esiintymään The Late Late Show with James Corden -keskusteluohjelmaan, jossa kuultiin hieman toisenlaiset versiot tähden suosituista kappaleista.

Dua Lipa esitti yhdessä James Cordenin kanssa hänen tuoreen Don’t Start Now -nimisen kappaleensa ja hieman vanhempaa tuotantoa edustavan New Rules -kappaleen. Biisien sanat oli kuitenkin muokattu tähän päivään ja tällä kerralla kappaleissa laulettiinkin siitä millaista treffeillä käyminen on koronaviruksen vuoksi.

Dua Lipa ja James Corden sanelivat uudet säännöt deittailulle. He painottivat turvavälien pitämistä, käsien pesemistä ja hengityssuojaimen käyttämistä. Lauluissa kerrottiin myös ensitreffit tapahtuvat nykyään ravintoloiden ja yökerhojen sijaan kotona zoom-videoneuvotteiden muodossa.