Mikä kaunotar! Sports Illustrated -malli esitteli kuuman biksuvartalonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Jasmine Sanders on tullut tunnetuksi muun muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. Nyt Golden Barbie, eli Kultainen Barbie -lempinimelläkin tunnettu tähti nähdään näyttävissä somekuvissa.

Jasmine Sanders jakoi Instagramissa vuodenaikaan nähden kesäisiä kuvia. Niissä hän esittelee vartaloaan kameralle Floridan auringossa eri kulmista päällään niukat bikinit. Kuvat keräsivät nopeasti kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Saksassa syntynyt mutta Yhdysvalloissa lapsuudesta saakka asunut Jasmine Sanders on nähty uransa aikana lukuisten muotilehtien kansissa ja catwalkeilla. 29-vuotias tähti on myös nähty Sports Illustrated -lehden vuoden 2020 uimapukunumeron kannessa ja toiminut vierailevana tuomarina Huippumalli haussa -sarjassa.