Malli ja yrittäjä Niina Kuhta toipuu leikkauksesta – sairaalahoidossa koko viikon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisille televisiosta tuttu Miss Plus Size ja hääpukuliikeyrittäjä Niina Kuhta on ollut leikkausoperaatiossa. Nainen on aiemmin kertonut kärsineensä kivuliaista kasvaimista kohdussa olleiden kasvaimien vuoksi. Nyt nainen on kertonut toipuvansa leikkauksesta.

– Olen hyvävointinen ison leikkauksen jälkeen. Enemmän tämä oli henkisesti kuluttava kun kyseessä oli mahdollinen kohdunmenetys ja kasvaimet olivat niin isoja. Isoja asioita naiselle tällaiset operaatiot niin monimuotoinen juttu. Juuri söin elämäni parhaimman juustosämpylän ja päärynäpillimehu ei oo koskaan maistunut niin hyvältä, Kuhta kirjoitti Facebookiin.

Suurin pudottaja -ohjelmaan hiljattain myös osallistunut Niina Kuhta kertoo viettävänsä koko viikon sairaalassa. Hän ottaa aikaa leikkauksesta parantumiseen. Vaarana oli jopa kohdun menetys, mutta se on kaiketi edelleen hänellä, ainoastaan isot kasvaimet poistettiin.

https://www.facebook.com/niina.kuhta/posts/10158856518984486

https://www.facebook.com/niina.kuhta/posts/10158852844679486