Seiska: Maisa Torppa taas suhdeskandaalissa – vikitteli kaverin miestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Autourheilija Jari-Matti Latvalan kanssa avioliittoa suunnitellut lentoemäntä ja malli Maisa Torppa petti Latvalaa nykyisen aviomiehensä kanssa. Nyt Torpan lähipiiristä juorutaan skandaalilehti Seiskalle, että nainen olisi vuorostaan yrittänyt iskeä ystävänsä aviomiestä.

Lehtitietojen mukaan Maisa Torppa oli ollut ystävineen Turussa viettämässä pikkujouluja marraskuun alussa. Hän oli saanut ravintolaillan päätteeksi raivokohtauksen, josta sai osansa sekä hänen aviomiehensä ”IT-Mikko” että kaasonakin Torpan viime talven häissä ollut ystävä. Ystävän mies lähti saattamaan Maisaa majapaikkaan.

– Autossa Maisa alkoi iskeä kaasonsa miestä. Maisa kehotti miestä jättämään vaimonsa, sillä miehelle olisi tässä paljon parempaakin tarjolla. Hän tarkoitti sillä itseään, Seiskalle kerrotaan.