Harry Potter -tähti välttelee sosiaalista mediaa – ei halua ongelmiin ventovieraiden kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Harry Potter -elokuvilla maailmanmaineeseen noussutta Daniel Radcliffeä ei ole koskaan nähty sosiaalisessa mediassa. Miljonäärinäyttelijä on aiemmin sanonut, että haluaa pitää yksityisen elämänsä poissa julkisuudesta. Sosiaalisen median välttelemiseen on myös toinen syy.

Daniel Radcliffe on siinä mielessä outo 31-vuotias julkisuudesta tuttu mies, että hänellä ei ole omaa Facebook-profiilia tai Twitter-tiliä. Hän on aiemmin sanonut, että myös muiden kuuluisuudessa olevien henkilöiden kannattaisi suojella yksityiselämäänsä jättäytymällä pois sosiaalisen median piiristä. Hänen mukaansa asiat ovat siten paljon yksinkertaisempia.

Daniel Radcliffe sanoi nyt Hot Ones -ohjelmassa, että ei halua herätä uutiisiin, jossa hänen kerrotaan ajautuneen väittelyyn ventovieraan ihmisen kanssa Twitterissä. Hän myös uskoo, että sosiaalinen media vaikuttaisi negatiivisesti hänen mielenterveyteensä. Hän saattoi aiemmin lukea netistä kommentteja itseensä liittyen, eikä se ole miehen mielestä tervettä. Twitter on ainoastaan jatkumo tälle käytökselle, mies pohtii.