Kohukaunotar murskasi NBA-tähden avioliiton – vaimo haki välittömästi avioeroa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kohukaunotar Larsa Pippen on tullut monille tutuksi Kardashianit-sarjassa Kim Kardashianin ystävänä, minkä lisäksi hänet muistetaan myös yhtenä Miamin Täydelliset naiset -sarjan tähtenä. Hänen ja Kim Kardashianin ystävyys päättyi viime kesänä, kun naista syytettiin salasuhteesta Tristan Thompsoniin.

Nyt 46-vuotias Larsa Pippen on ollut läheisissä tunnelmissa toisen varatun NBA-pelaajan Malik Beasleyn kanssa. Parivaljakosta lähti leviämään sosiaalisessa mediassa aiemmin paparazzin ottamat kuvat, joissa he kävelevät ostoskeskuksessa Miamissa käsikädessä. Vaimo ei sietänyt tälläistä käytöstä 24-vuotiaalta mieheltä lainkaan vaan päätti heti hakea avioeroa.

Malik Beasleyn vaimo Montana Yao sai tietää suhteesta samaan aikaan kuvien avulla kun muutkin ihmiset. E! News -uutisten mukaan Montana Yao ei aio sietää pettämistä lainkaan, minkä vuoksi hän laittoikin heti avioeron vireille. ”Vau…en edes tunne tätä miestä”, Yao kommentoi aiemmin mediassa pyöriviä kuvia Instagram-kanavallaan. Malik Beasleylla ja Montana Yaolla on yhdessä alle kaksivuotias poika Makai.