Miley Cyrus paljasti harrastaneensa paljon Facetime-seksiä karanteenissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Videopuheluiden välityksellä voi tehdä paljon muutakin kuin töitä ja opiskelua. Poptähti Miley Cyrus paljasti tuoreessa haastattelussa joutuneensa turvautumaan virtuaaliseksiin karanteenin tehtyä perinteisen seksin harrastamisesta haastavampaa.

– Tämä on mielenkiintoista ja haastavaa aikaa deittailun ja ihmisiin tutustumisen kannalta. Harrastan paljon Facetime-seksiä, turvallisinta seksiä. En saa siitä koronaa, Miley Cyrus kuvaili The Howards Stern Show-ohjelman haastattelussa.

Miley Cyrus myös paljasti olevansa kiinnostunut seksistä kaikenlaisten ihmisten kanssa sukupuolesta riippumatta. Juontaja Howard Stern yritti kysellä, oliko hänen ja tähden tuoreessa Prisoner-kappaleessa vierailevan Dua Lipan välillä vispilänkauppaa. Vastaus oli kuitenkin kieltävä.

– En erityisesti halua harrastaa seksiä Dua Lipan kanssa. Tunnen hänet liian hyvin ystävänä ja… Enpä tiedä, en oikeastaan. Teeskentelen kyllä mielelläni meidän tehneen niin, sillä se tuo paljon katsojia musiikkivideollemme, Miley Cyrus totesi.