Nina Dobrev poseerasi vaarallisella patikointireitillä: ”Tanssin kuoleman kanssa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Nina Dobrev tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Vampyyripäiväkirjat-sarjasta. Viime vuosina Dobrev on esiintynyt myös monissa hyvin menestyneissä elokuvissa kuten XxX 3: Xander Cagen paluu ja Run This Town. Tällä hetkellä nainen nauttii leppoisista lomapäivistä poikaystävänsä kanssa.

Nina Dobrev on tänä vuonna matkustellut paljon poikaystävänsä Shaun Whiten kanssa. Pariskunta on kierrellyt paljon Yhdysvaltojen eri osavaltioissa ja käynyt myös Meksikossa aurinkoisella rantalomalla. Tällä hetkellä nainen on patikoimassa Utahissa.

Nina Dobrev on julkaissut sosiaalisessa mediassa upeita kuvia, joissa hänet nähdään patikoimassa Zionin kansallispuiston upeissa maisemissa. Dobrev oli seuralaisensa kanssa valinnut reitikseen maailman vaarallisimpiin patikointireitteihin kuuluvan Angels Landing -reitin. ”Tanssin kuoleman kanssa”, 31-vuotias tähti kommentoi julkaisemiaan kuvia, joissa hän oleskelee lähellä kallioiden reunaa.