Paris Hiltonilta kuvakooste Britney Spearsille – näinkin voi toivottaa hyvää syntymäpäivää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spearsin syntymäpäivän kunniaksi tähden levy-yhtiö RCA Records päätti julkaista Swimming in the Stars -nimisen kappaleen, jonka piti alun perin päätyä neljä vuotta sitten julkaistulle Glory-albumille. Britney Spears ei kuitenkaan tunnu itse pitävän tästä päätöksestä, koska hän ei ole omassa sosiaalisessa mediassaan puhunut kappaleesta sanaakaan.

Britney Spears juhli syntymäpäiviään kahdestaan poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa. Seurapiirikaunotar Paris Hilton muisti naista kuitenkin omalla Instagram-kanavallaan hauskan kuvakollaarin kera ja halusi toivottaa vanhalle bilettäjäkaverilleen hyvää syntymäpäivää.

Britney Spears 39-vuotissyntymäpäivän kunniaksi Hilton julkaisi videon, jossa nähdään useita vanhoja kuvia Spearsista ja Hiltonista. Naiset tapasivat pitää keskenään hauskaa ja viettää aikaansa yöelämässä tanssien ja juhlien. Videon taustalla soi Spearsin vuonna 2007 julkaistu hitti Gimme More.