Povipommi valmistautuu jouluun – niukka asu kuroutuu haaroväliin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hänellä on ne kaikki: turbohuulet, silikonirinnat, jättisuuret ripset ja mahtava takamus kapeaan vyötäröön yhdistettyinä. Lompakossa on paljon rahaa ja sosiaalisessa mediassa satojatuhansia seuraajia. Hän on kauneusleikkauksiin koukussa oleva ja ulkonäköönsä alati keskittyvä Nicole Zavala.

Aiemmin rankasti koulukiusattu Nicole Zavala on muokannut koko ulkonäkönsä plastiikkakirurgian avulla. Nyt nainen kerää faneja seksikästä vartaloaan esitellen. Hän on antanut esimakua jouluaiheisesta valokuvaussessiosta.

Hän on sanonut aiemmin, että rakastaa huomiota. Nainen tekee yhteistyötä erilaisten yritysten kanssa, mutta pääpaino hänen habituksessaan keikahtaa aikuisviihteen puolelle. Nicolen lähipiiri on pyytänyt häntä hieman hiljentämään tahtia. Huulet näyttävät ainakin suurentuneen entisestään.