TikTokkaajat sanoivat menevänsä naimisiin jos Miley Cyrus kommentoi – ja hän kommentoi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs pariskunta oli julkaissut TikTok-sovelluksessa herkän videon, jossa he tanssivat lähekkäin ja suutelevat toisiaan. Videon päällä luki teksti: ”Mikäli Miley Cyrus kommentoi tätä videota, me menemme naimisiin”. Video tuli tähden tietoisuuteen ja hän päätti kommentoida sitä.

Miley Cyrus oli saanut kuulla pariskunnan TikTok-videosta ja päättänyt kommentoida sitä vauhdittaakseen rakastavaisten tärkeää päätöstä. ”Toivottavasti avioliitto toimii teille paremmin kuin se toimi minulle. Onneksi olkoon”, tähti kommentoi videota People-sivuston mukaan ja yllätti pariskunnan täysin.

Miley Cyrus meni näyttelijä Chris Hemsworthin kanssa naimisiin vuoden 2018 joulukuussa. Heti tulevana elokuuna Cyrus kuitenkin laittoi jo avioeron vireille vain yhdeksän kuukauden naimisissa olon jälkeen. Avioero astui voimaan tämän vuoden tammikuussa.

@de4dangel

♬ original sound – Eli Rallo by The Jarr