Venäläinen miljardööri haastoi Naomi Campbellin oikeuteen – haluaa velkansa takaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuosina 2008-2013 Naomi Campbellin kanssa seurustellut venäläinen miljardööri ja liikemies Vladislav Doronin on haastanut mallin oikeuteen. Mies vaatii takaisin naiselle lainaamiaan rahoja. Tarkkaa summaa ei ole kerrottu oikeusasiakirjoissa.

Sen sijaan Naomi Campbellin hallussa kerrotaan olevan pelkästään kolmen miljoonan euron arvosta Doronille kuuluvaa omaisuutta. Mies on hankkinut valtavan omaisuutensa kiinteistöbisneksillä. Hän hemmotteli Naomia luksuslomilla ja hulppealla elämäntyylillä, Page Six uutisoi.

Naomi Campbell aloitti julkisen uransa jo seitsemänvuotiaana esiintymällä edesmenneen Bob Marleyn musiikkivideossa. Mallintyöt brittiläinen Campbell aloitti viidentoista vuoden iässä. Hän asuu ja elää nykyisin New Yorkissa ja keskittyy terveytensä ylläpitämiseen.