Parisuhteen vuosipäivää kannattaa juhlia – tässä hauskat ja edulliset vinkit

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Aidon rakkauden kohtaaminen on harvinaista nykypäivänä, kun ihmisten elämä on liiaksi keskittynyt elämän pintapuolisuuteen. Koronavirusaika on kuitenkin palauttanut monet perusasioiden äärelle, jossa osataan arvostaa läheisiä ihmisiä ja kotia. Toimiva, terve ja pitkäikäinen parisuhde on yksi arvokkaimmista asioista ihmisen elämässä.

Parisuhdetta tulee kunnioittaa ja hoitaa vuoden jokaisena päivänä, mutta etenkin vuosipäivä ansaitsee erityisohjelmaa rakkauden juhlistamiseksi. Vuosipäivän ei tarvitse olla ökykallis päivä luksuslahjoineen, vaan usein riittää toisen ihmisen aito läsnäolo ja halu viettää toisen kanssa aikaa.

Menkää piknikille tai retkelle. Pakatkaa mukaan eväät sekä kuumaa juomaa. Paistakaa nuotiopaikalla makkaraa, keskustelkaa ja pitäkää toisianne kädestä. Vaihtakaa spontaaneja suudelmia ja nauttikaa yhteisestä laatuajasta. Rakkaudentäyteinen ilta voi olla myös kotona, jolloin kokataan yhdessä uutta reseptiä noudattaen. Skoolatkaa ja antautukaa kiihkeään tunnelmaan ruoan päälle. Loppuillan voi katsoa lempisarjaa saman viltin alla sohvalla kuherrellen.