Prinssi Harry huolissaan maapallon hyvinvoinnista: ”Archie-poika muutti kaiken!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toukokuussa isäksi tullut ja vaimonsa Meghan Marklen kanssa esikoispoikansa saanut Prinssi Harry on nyt myöntänyt, että lapsentulo muutti koko elämän. Hän osaa nykyään arvostaa elämässä syvällisempiä asioita, kuten luonnon parantavaa voimaa ja planeetan hyvinvointia.

– Samalla hetkellä kun tulin isäksi, kaikki muuttui. Aloin tajuamaan, että mitä järkeä on tuoda uusi ihminen tähän maailmaan, jos he joutuvat minun ikäisenäni näkemään sen ainoastaan tulessa, Harry kertoi WaterBear Networkin haastattelussa.

Prinssi Harry uskoo, että koronaviruspandemia on luontoäidin rangaistus ihmiskunnalle liiallisesta kuluttamisesta. Hänen mukaansa vuosi on ollut universaalisti vaikea kaikille. Hän haluaa olla osaltaan auttamassa planeetan hyvinvoinnin parantamista.