Rebel Wilsonin laihdutusprojekti ylläpitovaiheeseen – näin paljon saa syödä päivässä

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Rebel Wilson on ollut tämän vuoden aikana paljon uutisotsikoissa elämäntapamuutoksensa vuoksi. Nainen päätti tänä vuonna keskittyä terveyteensä ja onnistui pudottamaan yli 20 kiloa painostaan. Tähti pääsi ennen vuoden loppumista tavoitepainoonsa, joka oli hänen kohdallaan 75 kiloa.

Rebel Wilson julkaisi hänen Instagram-kanavallaan faneilleen videon, jossa hän kertoi hieman lisää hänen laihdutusprojektistaan ja tavoitteistaan. 40-vuotias tähti kertoi, että hänen kohdallaan laihtuminen on tapahtunut proteiinipitoisen ruokavalion myötä. Painon putoamisen edellytys on ollut myös se, että kuntoilun lisäksi hän on saanut nauttia päivittäin vain alle 1.500 kilokaloria.

Nyt tavoitepainoonsa päästyään Rebel Wilson siirtyy vähitellen ylläpitovaiheeseen. Tulosten ylläpitäminen vaatii sen, että tähti jatkaa liikuntaharrastuksiaan, mutta saa kuitenkin syödä enemmän. Ylläpitovaiheeseen siirryttäessä tähti saa alkaa syömään noin 2.000-2.500 kilokaloria päivässä.