Vanhus katosi vaelluksella – käveli sattumalta pubiin etsintäpartion tiedotustilaisuuteen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Englantilaisessa Yorkshiren kansallispuistossa taannoin vaeltamassa ollut 80-vuotias Harry Harvey eksyi retkiryhmästään puistossa riehunneen myrskyn aikana. Miehen perään lähetettiin etsintäpartio ja Harrya etsittiin peräti neljän päivän ajan.

Neljäntenä päivän poliisit järjestivät tiedotustilaisuuden paikallisessa pubissa. Samaan aikaan Harry Harvey käveli ravintolan ovesta sisään. Mies oli leiriytynyt puistossa siihen asti onnistuneesti, ainoastaan nälkä oli ajanut miehen takaisin ihmisten ilmoille. Harry kertoi kuitenkin nauttineensa suunnattomasti itsenäisestä retkestään.

Harryn sukulaiset eivät olleet yhtä innoissaan miehen retkestä, sillä he olivat lähes varmoja, että vanhus oli loukkaantunut ja jäänyt kiipeliin. Luontokuvaaja löysi Harryn ja kehotti miestä palaamaan pois metsästä oikean suunnan opastaen. Harryn kompassi ja silmälasit olivat kadonneet kaatumisessa, CBS12 uutisoi.