Maailman kaunein esitteli käsilaukun – rintavako varasti kaiken huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bella Hadid on viime aikoina ollut enemmän uutisotsikoissa rakkauselämänsä kuin mallintöidensä vuoksi. Nainen oli tuoreiden tietojen mukaan viettänyt paljon aikaansa yhdessä Hollywood-tähti Jack Nicholsonin lapsenlapsen, 21-vuotiaan Duken kanssa. Huhut seurustelusta lähtivät nopeasti liikkeelle, mutta myöhemmin Hadid kielsi uutisen.

Nyt Bella Hadid nähdään poseeraamassa estottomissa somekuvissa, joissa hän esittelee Michael Korsin käsilaukkua. Merkkilaukku jäi kuitenkin auttamatta toiseksi, sillä mallikaunottaren rintavako varasti kaiken huomion kuvakoosteessa. Hänen keltainen toppinsa nimittäin korosti povea näyttävästi.

Äskettäin Bella Hadid nousi otsikoihin kokkailun merkeissä, kun hän kuvasi Instagramiin valmistamaansa perinteistä juustomakaronivuokaa, joka meni monien mielestä pieleen. Supermallin perinteinen mac’n’cheese -sai naisen seuraajilta täystyrmäyksen. Hadidin juustomakaroni oli vetistä ja näytti monien mielestä juustokeitolta. Bella ei ottanut kritiikistä itseensä ja tekee samaa herkkua varmasti jatkossakin.