Demi Rose esitteli kurvejaan ilta-auringossa – naisen seikkailut luksuskohteissa saavat jatkoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose pääsee malliuransa puitteissa matkustelemaan paljon. Koronaviruksen vuoksi moni on joutunut perumaan matkasuunnitelmiaan, mutta Demi Rose on kuitenkin onnistunut matkustelemaan valokuvaajiensa kanssa upeisiin lomakohteisiin.

Demi Rose vietti juuri aikaansa Ibizalla ja Malediivien auringon alla. Nyt nainen muisteli upean uimapukukuvan merkeissä Malediivien matkaansa ja kertoi sen olevan unohtumaton. Kuvassa 25-vuotias kaunotar poseeraa upeassa auringonlaskun luomassa lämpimässä valaistuksessa.

Demi Rose on kuvaussessioiden lisäksi päässyt nauttimaan lomakohteistaan luksusmajoitusten ja aktiviteettien myötä. Nainen julkaisikin aiemmin videon, jossa hän snorklasi rauskuja ihastellen. Ilmeisesti tähti on suuntaamassa seuraavaksi Afrikkaan hänen ystävänsä ja samalla Instagram-mallina toimivan Shirin Hosseinin kommentista päätellen. ”En malta odottaa Afrikan matkaa”, Hossein hehkutti.