Huijari huoltomiehenä Lappeenrannassa – haluavat tarkastaa palovaroittimia maksua vastaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Huijari soitti lappeenrantalaiselle vanhuksulle lokakuussa, että aikoo vierailla hänen luonaan tarkastamassa palovaroittimia. Huoltomieheksi itsensä esittäytynyt mies sanoi, että suorittaa palovaroitintarkastukset pankkikorttimaksua vastaan.

– Asunnon haltija oli ilmoittanut saamastaan puhelusta sukulaiselleen, joka saapui odottamaan huijaria yhdessä asunnon haltijan kanssa. Huoltomiehen saapuessa tältä pyydettiin jotain dokumenttia tämän tehtävästä. Sellaista ei löytynyt, joten huijari ohjattiin ulos asunnosta, Kaakkois-Suomen poliisista kerrotaan.

Asiasta on kirjattu rikosilmoitus petoksen yrityksestä. Ihmisiä pyydetään olemaan erityisen varovaisia vastaavissa tapauksissa.