Asunnosta hämmentävä yllätys – kellarin seinästä löytyi sementoitu nuken pää

Koti & Asuminen Ohhoh! · Tim Isokivi

Uudesta kodista voi paljastua kauppojen jälkeen erikoisiakin pohja- ja sisustusratkaisuja. Eräs yhdysvaltalainen nainen löysi kotinsa kellarista yksityiskohdan, joka on herättänyt kammoksumista sosiaalisessa mediassa.

Yhteen naisen kodin kellarin seinän tiilistä on syystä tai toisesta sementoitu yksisilmäinen nuken pää. Erikoisesta ja hieman karmivastakin yksityiskohdasta otetut kuvat levisivät viraalina naisen siskon jaettua niitä Twitter-tilillään.

Kauhuelokuvamainen tapaus laittoi twiitin nähneiden mielikuvituksen liikkeelle. Osa jopa kehotti naista muuttamaan nopeasti pois kodistaan. Yksi käyttäjä tosin tarjosi nuken päälle luonnollisen selityksen, sillä hänen mukaansa kellareiden seinien koristelu niillä oli hetken aikaa muotia New Yorkissa ja Kaliforniassa 1960- ja 70-luvuilla.