Gisele Bündchen upeassa biksukuvassa – edelleen valmiina näytöslavoille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Gisele Bündchen muistetaan lukemattomista mainoskampanjoista, kansikuvista ja muotinäytöksistä, joissa nainen on kävellyt. Aiemmin tähti paljastikin, että hän on koko uransa aikana kävellyt yli 500 muotinäytöksessä. Tuoreesta kuvasta käy ilmi, että tähti olisi edelleenkin valmis näytöslavoille tai kameran eteen vaikka heti.

Gisele Bündchen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa 40-vuotias kaunotar poseeraa vihreissä bikineissä. Kuvassa Bündchen tavoittelee etusormellaan taivaalla näkyvää kuuta ja kertoo, että jokainen tänään tehty asia vie lähemmäs sitä missä ihminen haluaa seuraavana päivänä olla.

Gisele Bündchen on ollut hänen aviomiehensä Tom Bradyn kanssa naimisissa jo yli kymmenen vuotta. Pariskunnalla on yhdessä kaksi lasta Vivian Lake Brady ja Benjamin Brady. Aviopari viettää paljon aikaa yhteisten terveellisten harrastusten parissa kuten kuntoilun ja ruoanlaiton.