Kristin Cavallarin peppukuva kerää naisilta ilkeitä kommentteja – tähti ei ymmärrä miksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kristin Cavallari julkaisi itsestään taannoin upean kuvan, jossa hän poseerasi kameralle lähes alastomana. Naisella oli yllään vain pieni bikinien alaosa, joka paljasti tähden aiemmat rusketusrajat takapuolessa. Monien mielestä Kristin Cavallari näytti upealta, mutta yllättävän moni nainen jätti kuvaan ilkeitä kommentteja.

Kristin Cavallari ei voi ymmärtää sitä minkä vuoksi toiset naiset ovat pitäneet kuvaa epäsoveliaana. Moni oli sitä mieltä, että kolmen lapsen äitinä hänen ei tulisi enää julkaista seksikkäitä ja paljastelevia kuvia. Access-sivuston haastattelussa 33-vuotias Cavallari kertoi, että hän oli tehnyt paljon töitä vartalonsa eteen ja oli siitä myös ylpeä.

– Kävin kuntosalilla ja söin terveellisesti. Minusta tuntui hyvältä ja halusin myös näyttää sen, Cavallari kommentoi kuvaansa.

Kristin Cavallari ja Jay Cutler ilmoittivat keväällä erostaan. Eron jälkeen Kristin Cavallari kertoi myös lopettavansa oman televisiosarjansa kuvaamisen. Nainen on nyt keskittynyt vain omaan hyvinvointiinsa ja nauttinut elämästään sinkkunaisena.