Kuollut saksalaisnainen yllätti naapurit – jätti miljoonaomaisuutensa heille

Ohhoh! · Tim Isokivi

Saksan Waldsolmsissa sijaitsevan Weiperfeldenin yhteisön asukkaita on kohdannut todellinen yllätys. Alueella asunut nainen jätti heille kuolemansa myötä miljoonien eurojen omaisuuden.

Renate Wedel oli asunut Weiperfeldenissä vuodesta 1975 aviomiehensä Alfredin kanssa. Aika jätti osakekauppaa harrastaneen Alfredin vuonna 2014, ja vuonna 2019 Renate kuoli 81-vuotiaana. Weiperfeldenin asukkaat saivat tänä vuonna kuulla naisen testamentanneen naapurustolle yhteensä 6,2 miljoonan euron arvoiset säästönsä, osakkeensa ja arvoesineensä.

Renate Wedelin testamentti olisi alun perin mennyt hänen sisarelleen, joka oli kuitenkin jo kuollut. Myös naisen koti päätyi naapurustolle, sillä sen alkuperäinen perijä ei halunnut kotia siitä koituvien kulujen vuoksi. Naapurusto on CNN-uutissivuston mukaan velvollinen käyttämään Renate Wedelin testamentaaman omnaisuuden alueen ja sen infastruktuurin ehostamiseen.