Mikä vartalo! Megan Thee Stallionilta silmänruokaa kulissien takaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Megan Thee Stallion on tehnyt muutaman vuoden ajan nousujohdanteista uraa. Tähti tunnetaan erityisesti Nicki Minajin ja Ty Dolla Signin kanssa tehdystä Hot Girl Summer -hitistä ja Cardi B:n WAP-kohukappaleesta, jolla hän vierailee.

Megan Thee Stallion on ulkoisten ominaisuuksiensa ansiosta päätynyt myös mainostamaan Rihannan suunnittelemia Savage x Fenty -alusvaatteita. Tähti nähtiin brändin Instagram-tilillä julkaistussa kuvassa punaisissa alusvaatteissa ja myöhemmin kuvausten kulissien taakse vilkaisseella videolla.

Rohkean materiaalin jakaminen ei viikonloppuna jäänyt Savege x Fenty -videoon. Taannoin tuoreen Good News -albuminsa julkaissut Megan Thee Stallion nimittäin julkaisi myöhemmin Instagramissa myös videon, jossa hänet nähdään twerkkaamassa kameralle.