Meghan Trainor paljasti vauvansa sukupuolen – poptähti odottaa poikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä Meghan Trainor tunnetaan muun muassa hänen All About That Bass ja Me Too -hiteistään. 26-vuotias hittinikkari ilmoitti aiemmin ilouutisen sosiaalisessa mediassa kertomalla, että he odottavat miehensä kanssa lasta.

Meghan Trainor ja 28-vuotias aviomies Daryl Sabara odottavat esikoistaan. Poptähti päätti kertoa vauvan sukupuolen Kelly Clarkson Show -keskusteluohjelmassa, mistä juontaja ja yleisö olivat hyvin innoissaan. Trainor oli miehensä kanssa pitänyt asian salaisuutena, mutta nyt he pääsivät viimein kertomaan kaikille, että heille tulee poika.

Meghan Trainor oli vakuuttunut hänen vartalonsa muutoksia seurattuaan, että heille on tulossa tyttö. Nainen oli kuitenkin yllättynyt ja innoissaan siitä, että heille tulee poika. Laulaja on tällä hetkellä hieman yli puolessa välissä raskauttaan, mutta hän ei ole vielä toistaiseksi tehnyt mitään hankintoja lasta varten.